Yhteystiedot

Karjalankatu 5
26100 RAUMA
p. (02) 8378 7850

Aukioloajat

ma – pe
9 – 20
la
9 – 17
su
12 – 16

Päivystysviikoilla

ma – pe
8 – 21
la
9 – 21
su
11 – 19

Apteekin tarjoamia palveluita

Induktiosilmukka heikkokuuloisille

Apteekissamme on käytössä liikuteltava indktiosilmukka kuulolaitetta käyttäville ja heikkokuuloisille. Käyttäessäsi kuulolaitetta aseta se T- tai MT- asentoon. Induktiosilmukkaa voi käyttää myös ilman kuulolaitetta kuulokkeen ja mikrofonin avulla. Henkilökunta auttaa mielellään.

Lääkkeiden annosjakelu

Tarjoamme myös koneellista annosjakelupalvelua, joka helpottaa erityisesti iäkkäiden asiakkaiden lääkkeiden ottamista. Palvelussa mukana olevan asiakkaan säännöllisesti käytössä olevat lääkkeet pakataan annospusseihin kahdeksi viikoksi kerrallaan. Palveluun sisältyy myös apteekissa tehtävä lääkityksen tarkistus mahdollisten yhteisvaikutusten varalta. Annosjakelu tuo usein myös säästöjä lääkekuluihin. Kysy lisää henkilökunnalta.

Lääkehoidon yhteisvaikutusseuranta

Yhteisvaikutukset tarkastetaan automaattisesti reseptitoimitusten yhteydessä. Kerro käyttämistäsi itsehoidon lääkkeistä mahdollisten yhteisvaikutusten tarkistamiseksi,

Lääkejätteiden vastaanotto

Vanhentuneet ja käytöstä poistetut lääkkeet ovat ongelmajätettä eikä niitä pidä käyttää. Kotitaloudet voivat tuoda ne veloituksetta apteekkiin hävitettäväksi lääkejätteiden palautuspisteeseen. Tabletit ja kapselit voi tyhjentää esim. muovipussiin. Isot lasiset lääkepullot, jodipitoiset lääkkeet ja elohopeakuumemittarit pyydämme palauttamaan henkilökunnalle. Ruiskut ja neulat tulee pakata esim. muovi- tai lasipurkkiin. Lääkepakkauksista pitää poistaa henkilötiedot. Tuomalla lääkejätteet apteekkiin autat suojelemaan ympäristöä.

Kotiinkuljetuspalvelu

Toimitamme pyynnöstä lääkkeet suoraan asiakkaan kotiin, Kaupunkialueelle kotiinkuljetus maksaa 9 €. Toimitusajat sovitaan aina erikseen.

Mobiiliresepti: reseptilääkkeen varaaminen matkapuhelimella

Mobiiliresepti- sovelluksen avulla voi varata reseptilääkkeitä etukäteen omalla älypuhelimella. Apteekissa keräämme tai tarvittaessa tilaamme sinulle lääkkeet valmiiksi. Lähetämme vahvistusviestin puhelimeen, kun varaus on valmis noudettavaksi. Sovellus on ladattavissa App Storesta tai Google Play Storesta maksutta.

Nouda ilmainen Terveydeksi- lehti  apteekista

Terveydeksi- lehti on Apteekkariliiton jäsenapteekkien ilmainen asiakaslehti. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Hae ilmainen lehti apteekista!

Schengen- todistus

Matkustettaessa ulkomailla tulee lääkkeiden lisäksi olla mukana reseptit tai eReseptien potilasohjeet. Jos kyseessä on pääasiallisesti keskushermostoon vaikuttava (PKV) huumausaineita sisältävä lääke, tarvitaan Schengen- maissa myös apteekista saatava Schengen- todistus. Kerro apteekissa matkalle mukaan otettavat lääkkeet niin tarkastamme tarvitaanko niiden osalta Scengen- todistusta. Todistus on voimassa 30 vuorokautta matkan alkamispäivästä. Todistusta varten tarvitset matkustusasiakirjan (passi tai henkilökortti). Todistuksen hinta on 10 euroa.

Laiva- apteekin tarkastus

Apteekistamme voit tilata ensiapulaukun tarkastuksen D-luokan aluksille. Ensiapulaukku pyydetään tuomaan apteekkiin tarkastusta ja päivitystä varten.